Sandwich cu pui și branză topită

Ingrediente

  • O bucată piept de pui dezosat
  • Condimente
  • O chiflă (tăiată în jumătate)
  • O felie de brânză topită
  • 3 felii de bacon, micuțe

Preparare

  1. Clătim pieptul de pui și îndepărtăm pielița, apoi îl așezăm între două foi cerate și îl batem până devine mai subțire. Presărăm condimente peste pui.
  2. Punem bucățile de bacon în tigaie și le prăjim. După ce se prăjesc, păstrăm doar două linguri din uleiul în care am prăjit baconul pentru a prăji puiul în el.
  3. Punem puiul în tigaie și îl prăjim până se rumenește.
  4. După ce puiul este gata, dăm focul mai mic și punem peste el bucățile de bacon prăjite și felia de brânză topită. Acoperim tigaia și lăsăm pentru puțin timp pentru a se topi brânza.
  5. După ce brânza se topește, după bunul plac, așezăm puiul în chifla tăiată în jumătate și îl servim cu plăcere.

via chocolateandchips.com

De reținut

Gătește.ro este un site de inspirație culinară, rețetele fiind preluate, pentru tine, direct din alte surse. Pentru mai multe informații privind rețeta, te rugăm sa accesezi site-ul sursă.