Salată de cartofi cu hrean

Ingrediente

  • 1 1/2kg cartofi mici, spălați
  • O ceapă mică roșie, tocată
  • 3 fire de ţelină, tocată
  • 3 linguri de arpagic proaspăt, tocat
  • 6 linguri smântână
  • Sucul de la o lămâie
  • 4-5 linguri de hrean
  • 2 linguri de ulei de măsline extra virgin
  • Sare dupa gust
  • Piper negru

Preparare

  1. Fierbem cartofii cu 1 / 2 linguriță de sare până devin fragezi. Scurgem cartofii şi îi tăiem în sferturi sau în jumătăți, dacă sunt mai mici.
  2. Pentru a pregăti dressingul, combinăm ceapa roșie, țelina, arpagicul, smântâna, zeama de lamaie şi hreanul şi amestecăm bine. Adăugăm uleiul de măsline şi condimentăm cu sare şi piper după gust.
  3. Combinăm cartofii cu sosul și amestecăm bine. Acoperim și băgăm la frigider timp de aproximativ 1-2 ore înainte de servire.

De reținut

Gătește.ro este un site de inspirație culinară, rețetele fiind preluate, pentru tine, direct din alte surse. Pentru mai multe informații privind rețeta, te rugăm sa accesezi site-ul sursă.