Chipsuri din dovlecei
Ingrediente
- 1/4 ceașcă pesmet uscat
- 1/4 ceașcă parmezan ras proaspăt
- 1/4 linguriță sare condimentată
- 1/4 linguriță praf de usturoi
- 1/8 linguriță piper negru măcinat
- 2 linguri lapte fără grăsime
- 2 dovlecei mici, feliați, 5mm grosime
- Spray de gătit
Preparare
- Încălzim cuptorul la 220 de grade.
- Combinăm pesmetul, parmezanul, sarea, praful de usturoi și piperul măcinat într-un bol mediu, amestecând cu un tel. Punem laptele într-un castron de adâncime mică. Scufundăm feliile de dovlecel în lapte, apoi le trecem prin pesmet.
- Punem feliile acoperite pe grătarul cuptorului, nu înainte de a-l unge cu spray de gătit. Punem foaie de copt sub grătar.
- Coacem la 220 de grade timp de 30 minute sau până când se rumenesc și devin crocanți.
sursa www.myrecipes.com