Chipsuri din dovlecei

Ingrediente

  • 1/4 ceașcă pesmet uscat
  • 1/4 ceașcă parmezan ras proaspăt
  • 1/4 linguriță sare condimentată
  • 1/4 linguriță praf de usturoi
  • 1/8 linguriță piper negru măcinat
  • 2 linguri lapte fără grăsime
  • 2 dovlecei mici, feliați, 5mm grosime
  • Spray de gătit

Preparare

  1. Încălzim cuptorul la 220 de grade.
  2. Combinăm pesmetul, parmezanul, sarea, praful de usturoi și piperul măcinat într-un bol mediu, amestecând cu un tel. Punem laptele într-un castron de adâncime mică. Scufundăm feliile de dovlecel în lapte, apoi le trecem prin pesmet.
  3. Punem feliile acoperite pe grătarul cuptorului, nu înainte de a-l unge cu spray de gătit. Punem foaie de copt sub grătar.
  4. Coacem la 220 de grade timp de 30 minute sau până când se rumenesc și devin crocanți.

sursa www.myrecipes.com

De reținut

Gătește.ro este un site de inspirație culinară, rețetele fiind preluate, pentru tine, direct din alte surse. Pentru mai multe informații privind rețeta, te rugăm sa accesezi site-ul sursă.