Bruschette cu mozzarella și roșii

Ingrediente

  • 40g măsline (fără sâmburi)
  • 2 roșii (tocate)
  • 2 căței de usturoi
  • sare
  • piper
  • 3 frunze de busuioc (2 pentru amestecul de piper şi una pentru garnitură)
  • 100g brânză mozzarella
  • 2 linguri ulei de măsline
  • O baghetă feliată
  • 50g unt moale

Preparare

  1. Prăjim feliile de pâine pentru 1-2 minute sub grilul cuptorului la 200°C.
  2. Pisăm busuiocul,usturoiul și sarea în mojar apoi le amestecăm cu unt.
  3. Curățăm roșiile de coajă, apoi le taiem în bucățele mici și le amestecăm cu măslinele,piperul și uleiul de măsline.
  4. Împrăștiem bucățele de mozzarella pe fiecare felie de pâine peste care adăugăm amestecul de busuioc și la sfâșit amestecul de roșii.
  5. Lăsăm feliile de pâine, din nou, pentru 2-3 minute sub gril,până se topește brînza.
  6. Stropim cu puțin ulei de masline și condimentăm cu rozmarin și oregano din râșniță.

De reținut

Gătește.ro este un site de inspirație culinară, rețetele fiind preluate, pentru tine, direct din alte surse. Pentru mai multe informații privind rețeta, te rugăm sa accesezi site-ul sursă.