Tartă de mere condimentată
Ingrediente
- O cutie de foietaj (din 2 foi), decongelate
- 2 mere, curățate şi tăiate în felii subţiri
- 2 lingurițe de condimente amestecate (sau scorţişoară)
- 2 linguri de marmeladă/gem de portocale
Preparare
- Încalziti cuptorul la 200 ° C.
- Tăiați foile foietajului cu ajutorul unei forme speciale, în 12 cercuri şi așezațile pe tava de copt.
- Puneți feliile de măr, pe cele 12 forme, într-un model circular.
- Presărați peste vârfurile tartei o cantitate mică de condiment.
- Coaceţi pentru aproximativ 20 de minute, până când foietajul capătă o nuanță aurie şi merele devin coapte și caramelizate.
- Așezați marmelada într-un castron şi lăsați-o la încălzit timp de 20 de secunde în cuptorul cu microunde.
- Ungeți vârfurile tartei cu marmeladă.
- Se servește caldă cu înghețată sau frișcă.
via foodbuzz.com