Tartă de mere condimentată

Ingrediente

  • O cutie de foietaj (din 2 foi), decongelate
  • 2 mere, curățate şi tăiate în felii subţiri
  • 2 lingurițe de condimente amestecate (sau scorţişoară)
  • 2 linguri de marmeladă/gem de portocale

Preparare

  1. Încalziti cuptorul la 200 ° C.
  2. Tăiați foile foietajului cu ajutorul unei forme speciale, în 12 cercuri şi așezațile pe tava de copt.
  3. Puneți feliile de măr, pe cele 12 forme, într-un model circular.
  4. Presărați peste vârfurile tartei o cantitate mică de condiment.
  5. Coaceţi pentru aproximativ 20 de minute, până când foietajul capătă o nuanță aurie şi merele devin coapte și caramelizate.
  6. Așezați marmelada într-un castron şi lăsați-o la încălzit timp de 20 de secunde în cuptorul cu microunde.
  7. Ungeți vârfurile tartei cu marmeladă.
  8. Se servește caldă cu înghețată sau frișcă.

via foodbuzz.com

De reținut

Gătește.ro este un site de inspirație culinară, rețetele fiind preluate, pentru tine, direct din alte surse. Pentru mai multe informații privind rețeta, te rugăm sa accesezi site-ul sursă.